mandelmann

Mandel! Roligt nästan jämt!

När fantasin tryter...

...får man hitta en bok med massa roliga förslag!

Nyligen köpt denna fina boken, och den är väldigt bra! Där finns många roliga övningar, och de är samlade i kapitel som:
"Övningar på liten yta"
"På resan"
"Partytrick"
"Utomhus"
"Övningar för den gamla hunden"

Osv! Super alltså! Rekommenderas ;)

Lyckligast!

Det finaste jag vet är när Mandel travar framför mig på stigen och viftar på svansen i takt med varje steg. Så enkelt, men så lyckligt!

Hitta mandeln i snön!

Nu har det snöat flera nätter i rad och marken är täckt av fin pulversnö, helt underbart enligt Mandel! Promenix i skogen idag. Då och då kör han ner näsan så öronen rör upp ett moln efter honom, och han njuter!!!

Älvkungen och vårdiset!

Fröken Vordis, en av pållarna, var ett rent helvete idag! Halva rundan vart hon stel i höger, andra halvan var hon som en tegelsten i vänster sida. Kul!
Då är det en lisa för själen att få kravla sig upp på Alven och bara njuta! Den killen är helt fantastisk, han har inte gjort nånting annat än skrotat i hagen i flera månader men är precis lika mjuk och snäll som vanligt. Upp barbacka och ut i skogen, okej! Tölta lite, okej! Släppa lite på tyglarna och driva, ökad tält, okej!

Finaste palven! Han är balsam för själen den!

Nyårsfest och en sleten Massa!

Nyår tillbringades i Laxvik, av alla ställen. Men mycket trevligt, fint hus, stranden 100 m bort och fint sällskap! Mandels bästa pompis, som han inte träffat sen augusti, var där så glädjen var stor! Vi var där 2 nätter och slappade, gick promenader vid havet, åt jäkla god mat och så klart, firade in det nya året. Tydligen firade Mandel lite hårt, sen vi kom hem sover han, och sover, och sover. Lite sleten, den lilla partymyran!