mandelmann

Mandel! Roligt nästan jämt!

Oh baby baby, it's a varm vääärld! It's hard to get by without a kyltääääcke!

Idag och igår har det varit mycket varmt här i världen, så ikväll på träningen provade vi nya kyltäcket "Thermo Master", inköpt på Hööks.
 
Det var ok, mer än ok faktiskt. Man ska blöta ner det, krama ur tills det inte droppar mer och sedan är det klart att användas!
Minus: lite jobbigt att blöta ner och krama ur, kylduken är betydligt lättare. Passformen är bra, men halkar ibland lite på sniskan. Rättar dock till sig snabbt!
Plus: snyggt! Och kyler bra. Mandel är visserligen van vid täcken och dylikt, men han bryr sig inte minsta lilla om täcket, som är rätt tungt av vatten ändå. Och så här snygg är han i det:
 
Vi får passa på att ge favvis-bollen lite cred när vi ändå är igång, den är inköpt på Teba och piper på utandningen, fantastiskt! Man kan alltså trycka till, kasta iväg och den piper uppe i luften!
 
 
Ja, det var allt från oss idag!
 
Och så: jag älskar mamma jättemycket, jag lovade att skriva det om hon flyttade sig från datorn. Vissa löften håller jag, inte alla, men vissa!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Towe L Ottosson
skriven :

Mycket intressant å läsa i din blogg.
Ja ibland kan människor nog vara lite mer än lite kneppiga!
Skall du på apporteringen på söndag den 1/7?
Ha det gott å klappa om lilla Mandeln från oss.

Towe, Ricco & Alfons

Svar: Nej, Mandel har blivit sjuk så vi får hoppa över några gånger, tyvärr... Vi hade sett fram emot vattnet så mycket!
Mandelmann

2 Towe L Ottosson
skriven :

Ps Verkar ju vara bra det där täcket.
Hundarna behöver ju med svalka! ds.