mandelmann

Mandel! Roligt nästan jämt!

Stor dag idag!

Spännande, jupp jupp! Lite iihh! För idag flyttar jag och Mandel hemifrån. Till Åhus minsann. Vi vet inte riktigt hur vi ska bo, Tilda och Tim hotar med en liten liten stuga, vi får se!
 
Men förmiddagen har gått åt till att packa. Mycket svårt att packa när man vet att man kan komma hem och hämta "det man glömde" när som. Hade jag flyttat längre bort hade det ju bara varit att packa allt, nu måste jag tänka och välja till, välja bort (med tanken "jag kan hämta det sen!").
 
Mandel är inte så exalterad. Tror inte han har fattat det än, stackarn, ha kommer tro vi är på besök och när det blir läggdags, wow, värsta chocken!
 
För övrigt har jag ägnat de senaste dagarna åt att fixa till en cykel. Mycket fin cykel. Mamma fick den -83. Den har stått sedan början på 90-talet. Jag åkte tydligen lite i den när jag var bebbe. Men nu är den så fin så pin! Nya däckslangar, en jättefin tuta som jag hittade på min barn cykel, som ser ut som en panda och låter piiiip! En cykelkorg, obviously, en springer och massa lampor! Mandel och jag har provcyklat och även om han inte är jätteförtjust i att springa bredvid en så där konstig skramlande sak så lär han sig säkert snart! Då, Åhus-bor, får ni se upp! Schvis kommer det säga och så kommer en styck Agnes och en styck Mandel schvisande förbi!
 
Bilder på cykeln, så där flådigt före och efter, kommer!
 
Annars, kl halv 4 bär det av! IIHH! Som sagt.
 
Och i morgon börjar nya jobbet! OOHH!
 
Ja, som ni ser är det full rulle kanelbulle! Och lite iihh, ooohh och aaahh!

Detta...

...kommer aldrig bli en "dagens outfit"-blogg, men ibland blir man lite extra nöjd och då måste man få visa det! Skor: converse, födelsedagspresent från broder+flickvän Shorts: ärvegods från mor, hon hade dessa när jag var liten... Top: tradera. Glajjor: favoptic!

Grr, spana in huggtänderna!

Filmtips kommer här!
 
Red Riding Hood
OOOOHH! IIIHH! Jaaaa! Underbar film!
Fröken Rödluvan bor i en by vid en skog, i skogen bor den stora vargen som lite då och då äter boskap. Rödluvan är kär i Peter, som är ögongodis om man gillar den tysta passionerade typen som innerst inne egentligen bara älskar en så himla mycket så de kan inte prata om det utan måste krama en så hårt hårt för att visa det! Mums!
Rödluvan är däremot förlovad med Henry, som är en mycket reko kille som man efter hand hejar mer och mer på. Snälla typen som älskar en så himla mycket så han vill att man blir lycklig oavsett med vem! Ååh!
 
Jaja, fina pojkar finns det i många filmer. Men här finns ytterligare några ingredienser: spänning! Romantik (obvious)! Ooooooch, en söt liten vovsing! Naaaw...
Vargen är en varulv. Och han har dom sötaste tassarna, ritkiga lejontassar, precis som Mandel. Puss på dom liksom!
 
Utan att avslöja för mycket kan jag säga att slutet fick mig att gråta en liten flod!
 
Och här är min egen lilla varulv!
 
Och kolla in huggtänderna! Akta er, han är farlig, och den enda han inte biter är mig...

OOpps, glömde jue...

...att vi även ska anmäla till vårt aldelles första vattenprov, spännande!

Dipp, dopp, depp?

Nä, bara lite tid och bloggen långt ner på prio-listan. Men nu, efter en spark i ändan, så kör vi igen!
 
Som sagt, lite tid. Jobb både fm och em i 1 vecka (alltså, turer både fm o em, fattar att man brukar jobba både och...)
Sen direkt till SM för islandshästar i Borlänge, fete-dåligt, får man ju säga...
O nu himma igen!
 
Med en sjukis Massa har det inte blivit mycket träning, men nu börjar vi köra igen. Bl a tränar vi in ett nytt trick, hopp upp på ryggen! Jag står på alla fyra så ska han både lyckas hoppa upp och hålla balansen. Efter att ha övat i ca 2 min kom vi fram till att det hade avrit betydligt lättare om jag haft en bredare rygg. Men skam den som ger sig!
 
Annars just nu är det jobb igen, och fjärilar i magen inför flytt och de nya jobbet i Åhus, sbjkahsdkdu nervös är jag!
 
Styvpappan är på Island så jag och mamma har mysvecka med rent och fint hus. Myyys!
 
Nu ska Mandel (den nybadade versionen!) och jag ut och gå. Myyys de me!